راهنمای انتخاب دیزل ژنراتور برای پروژههای ساختمانی یکی از موارد مهم است. قبل از اقدامات لازم باید کارکرد اجزای دیزل ژنراتور را شناسایی کنید، زیرا این موضوع برای پروژه های ساختمانی اهمیت دارد. اگر به طور صحیح این دستگاه انتخاب نشود می تواند خطرات جانی و مالی بسیار زیادی را رقم بزند. شما با راهنمای انتخاب می توانید موثرترین تصمیم را داشته باشید. در این مقاله قصد داریم تا شما را با این موضوع مهم آشنا کنیم تا بتوانید به درستی بهترین دیزل ژنراتور را برای پروژه های خود انتخاب نمایید.
چرا ژنراتور در پروژههای ساختمانی ضروری است؟
با توجه به راهنمای انتخاب دیزل ژنراتور برای پروژههای ساختمانی می توان گفت که در ابتدای این پروژه ها دسترسی به برق امکان پذیر نیست. بنابراین دیزل ژنراتورها به عنوان منبع اصلی شناخته شده اند و برق مورد نیاز را برای روشنایی و بالابرها در پروژه و وسایل برقی تامین می کنند. اگر بخواهید در این پروژه ها جوشکاری انجام دهید می توانید با دیزل ژنراتور برق را به خوبی فراهم نمایید. در برخی مکان ها برق پایدار وجود ندارد و می توان از این دستگاه که یک منبع حیاتی است در طول شبانه روز و شرایط بحرانی استفاده نمود.
با توجه به راهنمای انتخاب دیزل ژنراتور برای پروژههای ساختمانی می توان گفت که این دستگاه ها سریع روشن می شوند و برای پروژه های حساس ساختمانی مناسب هستند. همچنین این دستگاه ها ایمنی بالایی دارند و در پروژه های ساختمانی می توانند از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند. به همین دلیل ژنراتورها حیاتی ترین و ضروری ترین دستگاه ها در پروژه ها هستند. بیشتر پروژه های ساختمانی زمان بندی می شوند تا کار را به موقع تکمیل کنند و اگر در این مدت زمان قطعی برق صورت گیرد، می توانید از دیزل ژنراتور استفاده نمائید. این دستگاه از توقف نمودن پروژه جلوگیری می نماید و مخارج را به حداقل می رساند.
نحوه انتخاب دیزل ژنراتور برای پروژه های ساختمانی
راهنمای انتخاب دیزل ژنراتور برای پروژههای ساختمانی شامل معیارها و پارامترهای دقیق می باشد که باید در نظر بگیرید. توان و ظرفیت خروجی یکی از این فاکتورها است که باید محاسبه کنید تا دیزل ژنراتور بتواند تمام برق تجهیزات را به طور همزمان تامین کند. نوع سوخت و مصرف بهینه یکی دیگر از پارامترها است که باید هنگام انتخاب دیزل ژنراتور مورد بررسی قرار گیرد. انتخاب دیزل ژنراتوری که مصرف سوخت اندکی دارد و بهره وری آن نیز بالا است می تواند بهترین گزینه برای پروژه های ساختمانی باشد.
سطح صدای تولید شده را باید در راهنمای انتخاب دیزل ژنراتور برای پروژههای ساختمانی در نظر بگیرید. بنابراین بهترین مدل دیزل، دستگاهی است که عایق صوتی داشته باشد و صدا را در محیط به حداقل برساند. شرایط محیطی می تواند به صورت مستقیم بر روی عملکرد ژنراتور تاثیر بگذارد. بنابراین در پروژه های ساختمانی که لازم است ژنراتور جا به جا شود می توانید از مدل های قابل حمل استفاده کنید. همچنین هنگام انتخاب دیزل ژنراتور باید ارتفاع محیط را در نظر بگیرید، زیرا ارتفاع می تواند کارایی دستگاه را به حداقل برساند.
استفاده راحت از دستگاه یکی از این فاکتورها است که باید هنگام انتخاب مدنظر قرار دهید. همچنین به استحکام آن یکی از موارد اساسی است که باید توجه نمایید. به دلیل اینکه دیزل ژنراتورهایی که ساختار محکمی دارند نیز می توانند ایمنی محیط و افراد را افزایش دهند. وزن دیزل ژنراتور یکی از شاخص های مهم است که باید در پروژه های مختلف همچون پروژه های عمرانی در نظر گرفته شود. به دلیل اینکه امکان دارد در این پروژه ها محدودیت فضا وجود داشته باشد و باید این دستگاه را به آسانی در آن فضا جابجا نمود. بنابراین باید به این موارد دقت کنید تا در آینده دچار خسارات نشوید.
چه ظرفیتی از دیزل ژنراتور برای پروژههای ساختمانی نیاز است؟
تعیین ظرفیت در راهنمای انتخاب دیزل ژنراتور برای پروژههای ساختمانی بسیار اهمیت دارد. ظرفیت مناسب در پروژه ها بسیار حیاتی است، زیرا اگر ظرفیت بیش از حد و یا خیلی کمتر از توان مورد نیاز انتخاب کنید با مشکلات احتمالی مواجه می شوید. بنابراین هنگام انتخاب ظرفیت مطلوب باید ضریب اطمینان را در نظر بگیرید. مثلا توان پروژه ساختمانی 60 کاوا بوده و توان دیزل ژنراتوری را که انتخاب کردید نیز 35 کاوا می باشد، بنابراین دستگاه توان مورد نیاز شما را برآورده نخواهد کرد. همچنین باعث خرابی دستگاه می شود و امکان دارد پروژه تا مدت زمان کوتاهی پروژه متوقف شود. بنابراین ظرفیت دیزل های ژنراتور بسیار اهمیت دارد و باید مدنظر قرار دهید.
امکان دارد این سوال در ذهن شما ایجاد شود که چه ظرفیتی را باید برای پروژه های ساختمانی انتخاب کنید؟ در واقع توان ژنراتور باید از حداکثر مصرف واقعی بیشتر باشد تا دستگاه به صورت ناگهانی خاموش نشود. بنابراین برخی تجهیزات برقی در ابتدای کار نیاز به برقی با توان بالا دارند که ژنراتور باید بتواند این برق را سریع تامین کند. به عنوان مثال در پروژه های بزرگ عمرانی ژنراتورهایی با ظرفیت 200 کیلو وات مورد نیاز است، ولی در کارگاه های کوچک ژنراتوری با توان 50 کیلووات کافی است. انتخاب صحیح ظرفیت می تواند ماندگاری دستگاه ها را افزایش دهد و مصرف سوخت را به حداقل می رساند.