تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS یکی از مسائل اساسی در حفظ ثبات و کیفیت جریان برق در بیمارستان ها و صنایع حساس می باشد. ژنراتورها به عنوان منبع تغذیه پشتیبان می باشند و کارکرد سیستم های UPS بدون وقفه حفظ می کنند. همچنین برای جلوگیری از ایجاد نویزهای الکتریکی و افزایش طول عمر تجهیزات باید بین دیزل ژنراتور و UPS تعامل و هماهنگی ایجاد شود. بنابراین در این مقاله قصد داریم تا شما را با تاثیر ژنراتور بر روی سیستم های UPS آشنا کنیم.

 

UPS چیست و چه کاربردی دارد؟

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS هنگامی نمایان می شود که کارکرد UPS را در نظر داشته باشیم. در واقع UPS یا منبع تغذیه بدون وقفه دستگاهی است که از قطع شدن ناگهانی برق جلوگیری می نماید. با قطع شدن برق شهری UPS وارد مدار می شود و از طریق باتری های خود برق را ایجاد می کند تا سیستم ها و تجهیزات به طور ناگهانی خاموش نشوند.

 

اجزاء یو پی اس

اجزای یو پی اس شامل باتری، اینورتر، مدار کنترل و شارژر و سوئیچ های بای پس می باشد. باتری ها می توانند انرژی را ذخیره کنند و در مواقع لازم آن انرژی را تامین نمایند. همچنین اینورتر می تواند برق DC باتری را به AC تبدیل کند. در صورت ایجاد مشکل سوئیچ ‌های بای ‌پس بار را به برقی شهری انتقال می دهند.

 

لینک های مفید:دیزل ژنراتور سیار

 

تفاوت دیزل ژنراتور با ups

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS هنگامی قابل درک می شود تفاوت های این دو سیستم را شناسایی کنیم. UPS می تواند برای مدت زمان کوتاه و سریع برق را تامین کند. اما ژنراتورها برق را برای مدت زمان طولانی و با تعویق ایجاد می کنند. اگر این دو سیستم به طور صحیح با یکدیگر کار نکنند، امکان دارد بین قطع شدن برق و شروع کارکرد ژنراتور مشکلاتی را ایجاد نمایند.

 

موارد استفاده دیزل ژنراتور و یو پی اس

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS به محل استفاده و نوع کارکرد وابسته است. اکثرا UPS در بیمارستان ها و سرورها به کار می رود و ژنراتورها در منطقه هایی که به برق طولانی نیاز است نیز استفاده می شود. استفاده همزمان این دو سیستم باعث می شود که تامین برق در طولانی مدت صورت گیرد.

 

نکات استفاده از ژنراتور در کنار یو پی اس

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS در هنگام استفاده این دو سیستم به طور همزمان کاملا حیاتی است. سازگاری فرکانس و ولتاژ یکی از نکات استفاده شده است که ژنراتور باید خروجی مناسبی برای ورودی UPS ایجاد کند. ظرفیت مناسب ژنراتور نیز یکی از این نکات است و با بتواند تجهیزات به ‌علاوه UPS را فعال کند. همچنین فیلتر نویز یکی دیگر از نکات می باشد و ژنراتورها نویزهایی را ایجاد می کنند که باید با فیلترهای مناسب مدیریت شود.

 

مزایا و معایب استفاده هم‌زمان از ژنراتور و UPS

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS دارای مزایا و معایبی است. تامین برق بدون وقفه یکی از این مزایا است و هنگام قطع شدن برق UPS به سرعت برق را تامین می کند و بعد از چند ثانیه ژنراتور وارد مدارد می شود. همچنین کم شدن ریسک خرابی سیستم ها یکی دیگر از مزایا است. بنابراین با ترکیب این دو سیستم می توان نوسانات و قطع شدن برق را به حداقل رساند. هزینه بالا و پیچیدگی در هماهنگی معایب استفاده همزمان از ژنراتور و UPS می باشد. بنابراین برای راه اندازی دو سیستم به صورت همزمان به سرمایه زیادی نیاز است. همچنین هماهنگی و تنظیمات بین این دو سیستم پیچیده می باشد به تخصص بالا نیاز دارد.

 

ویژگی‌های دیزل ژنراتور و یو پی اس

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS در ویژگی های این دو سیستم مشخص است. ژنراتورها توان بالایی دارند و از قابلیت بارگذاری سنگین برخوردار هستند. همچنین ژنرتورها تا زمانی که سوخت موجود باشد می تواند در مدت زمان طولانی کار کند. اما پشتیبانی UPS بسیار کوتاه می باشد و در بازه های کوتاه طراحی شده اند. ژنراتورها با سوخت فسیلی کار می کنند، در حالی که UPS ها دارای باتری هستند و بدون صدا وارد مدار می شوند.

بررسی ظرفیت‌های مختلف دیزل ژنراتور: از 10 تا 1000 کیلووات

لینک های مفید:دیزل ژنراتور ولوو

 

چرا دیزل ژنراتور به UPS نیاز دارد؟

دیزل ژنراتورها بلافاصله نمی توانند برق را تامین کنند و در هنگام فعال سازی چند ثانیه طول می کشد تا وارد مدار شود. بنابراین اگر سیستم UPS نباشد، وسایل و تجهیزات حساس متوقف و خاموش می شوند و مشکلاتی را ایجاد می کنند. به همین دلیل ژنراتور به UPS نیاز دارد تا بدون وقفه برق سیستم ها تامین شود تا زمانی که ژنراتور کار خود را شروع کند.

 

بهترین روش اتصال UPS و ژنراتور به سیستم برق اضطراری

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS در نحوه اتصال آنها به برق اضطراری و به صورت صحیح قابل مشاهده می باشد. به کاربردن تابلوهای ATS و نصب فیلترها و تنظیمات دقیق ورودی و خروجی می توانند از اختلالات جلوگیری نمایند. همچنین آن ها به عنوان بهترین روش ها شناخته شده اند و کارکرد هماهنگی را بین این دو منبع ایجاد می کنند.

 

مقایسه هزینه‌های دیزل ژنراتور و یو پی اس

تأثیر دیزل ژنراتورها بر سیستم‌های UPS از منظر و دید اقتصادی قابل ارزیابی است. هزینه نصب و نگهداری ژنراتور زیاد می باشد، اما برای قطعی های طولانی مدت مهم و ضروری است. هزینه اولیه UPS اندک است و برای عملکرد بیشتر به باتری های مناسب نیاز دارد. بنابراین ترکیب این دو سیستم می تواند ایمنی سیستم ها را چند برابر تضمین کند و به سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *