provide fake rolex. more information fairreplica.com. find here rolex replicas swiss made grade 1. directory https://www.watch-armani.com/. Under $100 https://www.watchesw.com/. right here caomegawatches. try this website www.computertagheuer.com. click here to read https://www.showbreitling.com/.

دیزل ژنراتور سیار (پرتابل)

فروش و خدمات انواع دیزل ژنراتور سیار در توان های مختلف با دیزل خارجی کوپله شده با ژنراتور AVK و ژنراتور های خارجی توسط شرکت صنعتی ماه نیرو در سراسر کشور.

بررسی دیزل ژنراتور سیار

دیزل ژنراتور سیار یا پرتابل، یکی از پرکاربردترین تجهیزات در زمینه تامین برق اضطراری است. دیزل ژنراتور سیار (پرتابل)، سبک وزن می باشد. از این رو، دیزل ژنراتور سیار قابل حمل و جابه جایی است. البته، برای حمل و نقل آسان تر، دیزل ژنراتور بر روی شاسی های چرخدار قرار می گیرد. دیزل ژنراتور برق با سوزاندن سوخت های فسیلی چون گاز، بنزین و گازوئیل، انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. به این ترتیب، برق اضطراری مورد نیاز تامین می شود. ظرفیت و توان تولید انرژی الکتریکی هر دیزل ژنراتور، متفاوت می باشد. انواع دیزل های ژنراتور سیار با سوزاندن گازوئیل یا بنزین، انرژی الکتریکی مورد نیاز را تامین می کنند.

روش کار دیزل ژنراتور سیار

دیزل ژنراتور سیار (پرتابل)، نوع خاصی از موتورهای برق می باشد که دارای مخزن است. پس از روشن شدن موتور دیزل ژنراتور سیار، موتور شروع به چرخش می کند. پس از ایجاد میدان مغناطیسی، انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی تبدیل می شود. از ویژگی های این دیزل ژنراتور می توان به پرتابل و سیار بودن آن، اشاره کرد. ابعاد دیزل ژنراتور سیار بسته به مدل آن، متفاوت است ولی در کل، اندازه دیزل های ژنراتور سیار، کوچک می باشد. عمده کاربرد دیزل ژنراتور پرتابل، تامین برق شهری در صورت عدم دسترسی است.

 

لینک های مفید:
کانوپی سایلنت چیست؟

 

دیزل ژنراتور سیار

اجزای دیزل ژنراتور پرتابل

به منظور پیاده سازی روند فعالیت دیزل ژنراتور سیار (پرتابل) و تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی، چندین قطعه مهم در دیزل ژنراتور تعبیه شده است. اجزای دیزل ژنراتور پرتابل شامل روترو، استاتور، سوئیچر، پایانه، برس و منبع تغذیه می شود. وظیفه روترو، تحرک و استاتور قسمت های ثابت موتور دیزل ژنراتور است. سوئیچر با هدف ایجاد تغییر در جریان بین روترو و باتری در دیزل نصب شده است. یکی از مهم ترین و اصلی ترین اجزای دیزل ژنراتور سیار (پرتابل)، منبع تغذیه می باشد. منبع تغذیه، نقش مهمی در انتقال انرژی الکتریکی تولید شده، دارد.

 

لینک های مفید:
ژنراتور چیست؟

 

انواع شاسی دیزل ژنراتور قابل حمل

پیش تر اشاره شد که انواع دیزل ژنراتور سیار (پرتابل)، سبک وزن هستند ولی برای جابه جایی آن ها به شاسی نیاز می باشد. برای حمل و نقل آسان تر و راحت تر، دیزل ژنراتور سیار را بر روی شاسی های چرخدار قرار می دهند. شاسی ها، فرآیند جابه جایی را سریع تر می کنند و در مسافت های طولانی، کاربرد بیشتری دارند.

انواع شاسی دیزل ژنراتور پرتابل را می توان به دو گروه شاسی بدون فنر و شاسی دارای مالبند، اکسل گردان و سیستم فنربندی، تقسیم بندی کرد. از شاسی بدون فنر برای جابه جایی دیزل ژنراتور سیار در مسافت های کوتاه استفاده می شود. کاربرد شاسی دارای مالبند، اکسل گردان سیستم فنربندی در جابه جایی مسافت های طولانی و ناهموار است.
شاسی بدون فنر و شاسی دارای مالبند، اکسل گردان و سیستم فنربندی در نوع شاسی بالا، قابلیت های جابه جایی، جداسازی و نصب مجدد ژنراتور با یکدیگر متفاوت هستند. شاسی انتخاب شده بایستی از نظر ساختار، اندازه و ابعاد با دیزل ژنراتور سیار (پرتابل) هماهنگ باشد تا بتواند در مسافت های کوتاه، طولانی، صاف و ناهموار، ژنراتور را جابه جا کند.

مزایای خرید دیزل ژنراتورهای سیار

  1. کاربرد دیزل ژنراتور پرتابل در صنعت نسبت به کاربرد موتورهای ژنراتور ثابت، بیشتر است.
  2. اندازه و ابعاد دیزل ژنراتور سیار (پرتابل)، فوق العاده کوچک می باشد. از این رو، دیزل های پرتابل، فضای کمی را اشغال می کنند.
  3. یکی دیگر از مزایای خرید دیزل ژنراتور سیار، وزن پایین آن می باشد. سبک وزن بودن دیزل های ژنراتور سیار موجب راحتی حمل و نقل آن ها شده است.
  4. سر و صدای تولید شده توسط انواع دیزل ژنراتور سیار به مراتب کم تر از سر و صدای تولید شده توسط موتورهای ثابت است، چرا که اندازه ژنراتورهای سیار، کوچک و ظرفیت و توان آن ها هم، پایین می باشد.
  5. قیمت دیزل ژنراتور سیار (پرتابل) نسبت به قیمت سایر ژنراتورها، مناسب تر است.

کاربرد دیزل ژنراتور پرتابل در شرایط بحرانی

از دیزل ژنراتور پرتابل در صنعت و زندگی روزمره، استفاده زیادی می شود. از جمله کاربردهای گسترده دیزل ژنراتور سیار می توان به تامین برق مورد نیاز معادن، تامین برق اضطراری پروژه های عمرانی در کویر، کوه و صحرا، تامین برق مورد نیاز برای ویلا و کلبه های جنگلی، تامین برق مورد نیاز بیمارستان های صحرایی، کمپ های آموزشی و نظامی، تامین برق فعالیت های پژوهشی در کویر، کوه، جنگل و مناطقی که به برق شهری دسترسی ندارند، تامین برق اضطراری کارگاه های کوچک صنعتی و تامین برق مورد نیاز کمپینگ های تفریحی در کویر و جنگل اشاره کرد. البته در مزارع کشاورزی که فاقد پوشش برق سراسری هستند هم از دیزل ژنراتور پرتابل استفاده می شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *